Followers

About Us

membekal pelbagai jenis barangan craft dengan harga yang berpatutan kepada semua crafter..

sebelum membuat sebarang tempahan, crafter sila baca terms & condition dlu ye

utk updat terkini sila ke fb cintahati crft. blog akan diupdate kemudian

sebarang pertanyaan :
email = cintahaticraft2012@gmail.com
tel = 0194782203 (whats app / telegram)
fb = klik sini k

*buat masa sekarang, sy menjual brg secara on9 sahaja..
*kalo yg tggl berdekatan bertam n nk amik brg by hand boley ke rumah sy dgn appoinment shj

happy shopping...happy crafting...

**************************
CINTAHATI CRAFT akan mula bercuti dari 24/10/2012-13/11/2012 - utk customer yg da buat payment saya akan pos brg2 selewat2 nya esk.. terima kasih kepada customer yg masih membeli dan memberi kepercayaan kepada pihak chc..

p/s : nnti kan brg2 baru yang akan diupdate sepanjang tempoh bercuti..

STICKY NOTES

CINTAHATI CRAFT telah didaftarkan dengan nama CINTAHATI TRADING bernombor pendaftaran AS 0342161 V.

end of bazaar

tx suma yg pegi bazaar aritu n give support to all vendors.. meriah jugak..
ni 1st time cintahati join bazaar.. jom tgok pic..


yeah..that's my tag..


rak saya.. ahaha..
ada ciri2 almari baju x? aunty booth sebelah pon minat nak cari rak ni.. =p


felt..felt..felt


eyelet setter, cutter, carving pen, blades, pu leather,
cutting mat, fabric pen, tweezer, ribbons and A4 magnet


tadaa~ my lovely buttons.. suction cup n hair clip.


penunggu setia booth saya.. saya g merayap booth org laen..


ok.. nak jugak menepek kat cni.. tu konon2 nk promote eyelet setter..


lagi2 pic nati saya g curik kat bei @ elmo..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archives

Search this blog

shout out here...

chat with me

craft zone

klik-klik