Followers

About Us

membekal pelbagai jenis barangan craft dengan harga yang berpatutan kepada semua crafter..

sebelum membuat sebarang tempahan, crafter sila baca terms & condition dlu ye

utk updat terkini sila ke fb cintahati crft. blog akan diupdate kemudian

sebarang pertanyaan :
email = cintahaticraft2012@gmail.com
tel = 0194782203 (whats app / telegram)
fb = klik sini k

*buat masa sekarang, sy menjual brg secara on9 sahaja..
*kalo yg tggl berdekatan bertam n nk amik brg by hand boley ke rumah sy dgn appoinment shj

happy shopping...happy crafting...

**************************
CINTAHATI CRAFT akan mula bercuti dari 24/10/2012-13/11/2012 - utk customer yg da buat payment saya akan pos brg2 selewat2 nya esk.. terima kasih kepada customer yg masih membeli dan memberi kepercayaan kepada pihak chc..

p/s : nnti kan brg2 baru yang akan diupdate sepanjang tempoh bercuti..

STICKY NOTES

CINTAHATI CRAFT telah didaftarkan dengan nama CINTAHATI TRADING bernombor pendaftaran AS 0342161 V.

Eyelet Plier And Hole Puncher

SET 8-IN-ONE EYELET SETTING TOOL KIT






Set termasuk
1. Leather hole puncher (6 different size)
2. Eyelet/ Grommet setter
4. 86 pcs colorful eyelet rings disertakan

Ciri-ciri:
1. 8 dalam satu - eyelet setter, eyelet 100 pieces, penebuk lubang serbaguna untuk 6 saiz sekaligus
2. Penebuk lubang tahan lasak sehingga pressure point 0.1Pa
3. Penebuk lubang boleh digunakan untuk felt, kulit, PVC, tali pinggang (tidak sesuai untuk kain nipis dan felt nipis sehingga 3mm, sesuai untuk felt tebal)
4. Menebuk lubang untuk 6 saiz sekaligus, 2.5mm, 3mm, 3.5mm, 4mm, 4.5mm, 5mm
5. Tidak perlu risau jenis dan saiz eyelet yang boleh digunakan kerana terdapat 6 saiz lubang berbeza
6. Material untuk lapisan luar: Chrome
7. Ergonomic handles - Pemegang yang mudah dikendalikan dan selesa digunakan
8. Eyelet disertakan percuma

Harga asal: RM55
HARGA SALE: RM49.90
(Tawaran sah dari 24/3/2011 - 30/3/2011)


- status = out of stock -

4 comments:

beba said...

salam,

nak tanye pasal plier ni..kan lobang bule wat 6 saiz kan..yang eyelet/grommet setter dier tu pon bule setkan byk2 saiz gak ke? or satu saiz jek? yg eyelet provided tu 4mm kan?

My latest story : Nice gifts untuk budak2 made from Felt..

nini said...

salam..
eyelet yg kita guna xde masalah size ape pun.. boley guna ngan eyelet setter tu..

ashikin said...

salam,

bila eyelet jenis ni akan d restock ye?

tahu tak blog lain yang jual eyelet nih? urgent!...thanks

Ina said...

eyelet 100pcs tu.. saiz apa?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search this blog

shout out here...

chat with me

craft zone

klik-klik